Testimoni

Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Alhamdulillah dh kurang. Dulu power mata 1000 lebih dua-dua mata.. Sekarang 500.. Dr segi power mata berkurang
 
Date of Posting: 03 January 2015
Posted By: Pelajar KUIS Bangi
0132671532, KUIS Bangi
Assalamualaikum..sye Nurhaslina pelajar upsi.. sye telah guna produk mata Assifa selam sebulan..2 minggu lepas sye pg check mata alhamdulillah rabun sye dah hilang..sebelum ni power spect sye 200, skg sye tak pakai spect lagi
 
Date of Posting: 03 January 2015
Posted By: Lina UPSI
0132717437, KUIS Bangi
Assalamualaikum...Sebelum Menggunakan Produk Assyifa Herb Mata Makcik hampir Di Bedah Akibat Mengalami Katarak Di kedua2 belah mata.Disebabkan Takut,Makcik mencari Kaedah Lain Untuk merawat Mata yang bermasaalah ini..Bermacm2 cara juga Makcik Cuba Untuk Pulihkan Penglihatan Yg Semakin Hari Semakin kabur,Syukur Alhamdulillah Ank Makcik Terjumpa Website ASYIFA HERB dan menyarankan Makcik untuk mencubanya..Kini Sudah hampir Sebulan Menggunakannya,Berkat kesabaran dan doa yg tak pernah putus,Dengan izin ALLAH,Kini Penglihatan Makcik Semakin hari Semakin Baik.....
 
Date of Posting: 29 August 2013
Posted By: HAJJAH PATIMAH BT HANAPI
017-4615262, POKOK SENA KEDAH
Alhamdullilah sekarang pwer mata saya sudah berkurang selepas memakai produk As Syifa ni..
Memang saya tidak menyangka selepas dua minggu saya menggunakannya power mata saya yang pada asalnya 1600 telah trun kepada 1200..syukur sangat-sangat..
Jadi kepada sesiapa yang ingin merawat matanya cuba lah produk As Syifa ini..insyallah dengan izin Allah hasilnya positif..
 
Date of Posting: 29 August 2013
Posted By: Nor Azmiera Razni
019-4308854 Pelajar UIA PJ, Asal Pulau Pinang
Saya telah disahkan menghidap Hepatitis pada awal tahun 2012 iaitu radang hati yang mengakibatkan mata putih kelihatan kuning.Saya telah menggunakan produk Assyifa herbs ini atas dorongan sahabat saya.Alhamdulillah,atas izin-Nya, saya nampak sedikit perubahan pada mata saya,kuning pada mata semakin kurang dan mata berasa sangat segar,malah kawan-kawan pun menyedarinya.Saya berpuas hati dengan produk ini walaupun keadaan mata saya kini tidak seperti insan lain,namun nampak sedikit perubahan berbanding sebelum ini keadaan mata saya yang sangatlah kuning sehinggakan saya malu untuk berhadapan dengan orang.Syukur alhamdulillah!Semoga saya dan anda semua diberikan kesembuhan oleh Allah Taala...ameen.Cubalah berikhtiar dengan penawar ini,mana tahu Allah sembuhkan anda melalui produk ini...thumbs-up :-)
 
Date of Posting: 29 August 2013
Posted By: Nor Shakirah binti Rahim
Kos Bahasa Arab - 19 tahun - 019-5186849, Student UIA, PJ
Saya mengalami masalah resdung yang agak teruk..Tiap-tiap pagi saya akan bersin sehingga hidung menjadi kemerah-merahan..Kalau dulu, saya mengalami alahan terhadap habuk dan asap..Tapi Alhamdulillah selepas saya menerima rawatan resdung dari As-Syifa Herbs beserta dengan doa, resdung saya semakin pulih..
 
Date of Posting: 29 August 2013
Posted By: Nur Najhah Akmal Binti Roslan
19 tahun - 013-5069592, UIA PJ
Salam, Jika sebelum ini saya telah menggunakan 3 jenis produk mata yang tidak beberapa nampak hasilnya untuk memulihkan kembali penglihatan saya akhirnya, saya menemui produk ini. Alhamdulillah dengan izin Allah s.w.t setelah menggunakan produk As Syifa selama lima bulan dan saya telah merasakan perubahan pada tahap penglihatan saya yang pada mulanya tahap rabun saya pada tahap 375. Jesturu, saya terus mendapatkan pemeriksaan mata dan Alhamdulillah dengan izin-Nya power saya berkurangan sebanyak 100 bagi setiap belah mata. Saya meneruskan lagi pemakaian produk ini dengan konsisten dan ternyata dengan izin-Nya power saya berkurangan sebanyak 100 menjadikan power saya sekarang 175. Tidak saya kita berusaha untuk mendapatkan yang terbaik untuk diri kita dengan nikmat pancaindera ini kerana ia anugerah yang tidak terhingga dari Illahi, oleh itu kita perlu berfikiran positif, bersabar dan yakin dengan produk ini. Insyaallah dengan izin Allah anda akan rasa perubahan yang positif.
 
Date of Posting: 29 August 2013
Posted By: Nurul Ain Binti Omar
012-7494064, Pelajar jurusan perakaunan UTM, Skudai Johor Berasal dari Johor Bahru

<< Start Previous 1 Next Last >>

Page 1 of 1


Powered by RS Web Solutions